Privacy Policy
CMS

CMS

Met LogiMate software beschikt u over de mogelijkheid om zelf een website te maken, volledig in de stijl die u zelf wilt, dus ook in uw eigen huisstijl. U krijgt beschikking over een zogenaamd content management systeem (CMS) waarmee u zelf bepaalt wat de bezoekers van uw website te zien krijgen en aan kunnen klikken.

U hoeft niet over programmeerervaring te beschikken, na een korte training kunt u meteen al aan de slag. U kunt uw website ook geheel door LogiTeam laten bouwen wanneer u dat liever wenst.

Website
Contact
Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

E-learning

E-learning

Persoonlijke training van uw klanten, medewerkers relaties op het door hen gewenste moment en locatie ligt binnen handbereik met het LogiMate Systeem.

U kunt maatwerk e-learning modules ontwikkelen door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media. Dit zorgt voor een unieke ervaring binnen uw doelgroep en een kostenbesparing aan beide kanten.

Logiteam helpt u graag bij het ontwikkelen van uw e-learning modules.

Gami- fication

Gamification

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om bedrijfsprocessen binnen uw organisatie in te richten als een spel en daarmee aantrekkelijker te maken voor uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van competitie elementen of een puntensysteem bij bijzondere teamprestaties.

Door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt om bedrijfsprocessen leuker te maken.

Logiteam helpt u graag bij het uitwerken van uw creatieve ideeën.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Voor wie werken wij?
Portals

Portals

Via uw website kunnen uw klanten inloggen en zodoende via deze portal toegang krijgen tot de eigen klantgegevens met de mogelijkheid deze te wijzigen. Dit verlaagt de administratieve last binnen uw organisatie.

Ook kunt u de portal gebruiken om uw klanten gerichte informatie aan te bieden, documenten te laten uploaden, of te laten participeren in een blog.

Kennis- bank
Grafische onder- steuning

Grafische ondersteuning

LogiTeam beschikt over een enthousiast team van grafisch ontwerpers en website designers die graag uw specifieke wensen omzetten naar kant-en-klare oplossingen, precies zoals u dat wilt. Met LogiMate software beschikt u over de mogelijkheid om zelf een website te maken, volledig in de stijl die u zelf wilt, dus ook in uw eigen huisstijl.

U kunt uw website ook geheel door LogiTeam laten bouwen wanneer u dat liever wenst.