Vragen- lijsten

Vragenlijsten

Binnen het LogiMate systeem kunt u elk formulier gebruiken als een vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u publiceren op uw website en op het dashboard voor uw medewerkers. Tevens is het mogelijk om uw klanten en relaties op door u vastgestelde momenten automatisch e-mails te versturen waarin een link staat naar een vragenlijst.

De vragenlijsten zijn in te vullen met elk type device (PC, tablet, smartphone), en kunnen gebruikt worden voor het verkrijgen van klantinformatie. Uw website kan daarmee een portal voor uw back office zijn.

Privacy Policy
Helpdesk

Helpdesk

U krijgt op uw website de beschikking over een door uzelf instelbare Helpdesk om de communicatie met uw klanten te optimaliseren.

Alle communicatie tussen u en uw klanten wordt hiermee automatisch gedocumenteerd in het systeem, en gaat niet verloren. Binnen het systeem kunt u berichten die in de Helpdesk terecht komen heel gemakkelijk delegeren naar een collega, bijvoorbeeld om een actie uit te voeren of een reactie te geven aan de klant.

Ook kunt u instellen dat nieuwe berichten die in de Helpdesk terecht komen automatisch worden doorgestuurd naar een e-mail adres, of dat er een SMS-melding verstuurd wordt bij urgente meldingen. Dit is allemaal volledig door u zelf instelbaar. Doordat alle communicatie transparant gedocumenteerd wordt binnen het systeem is het altijd duidelijk wat de status is van een Helpdesk item.

CRM

CRM

Wat verstaat ú onder Customer Relationship Management (CRM)?

Een duurzame relatie vraagt aandacht en wederzijds begrip. LogiMate ondersteunt u daarbij.

Zo biedt ons systeem u inzage in al uw klantgegevens en overzichten van de contactgeschiedenis. Of het nu gaat om ontvangen of verzonden brieven, e-mails of persoonlijk gesprekken, met LogiMate hebben uw medewerkers altijd de juiste, relevante informatie bij de hand en kunnen zij gefundeerde beslissingen nemen en uw relaties een uitstekende service bieden.

Contact
Responsive website

Responsive website

Met LogiMate software is uw website volledig responsive. Dit houdt in dat uw website op elk type device (pc, laptop en smartphone) gewoon beschikbaar is, zonder dat er apps hoeven te worden geïnstalleerd. Dankzij geavanceerde technologie zal de lay-out automatisch aangepast worden aan de schermgrootte van het toestel waarmee uw site wordt bezocht. U hoeft daar geen rekening mee te houden bij het design van uw website

Hierdoor is uw site altijd en overal even goed toegankelijk.

Workflow

Workflow

LogiMate is een actie-delegeer-informatiesysteem, wat dagelijkse activiteiten ondersteunt, en data verwerkt tot richtinggevende informatie en strategische inzichten. Door informatie te centraliseren kunt u al uw activiteiten op elkaar afstemmen en bedrijfsprocessen stroomlijnen. Iedere medewerker krijgt een compleet beeld van iedere klant waardoor de samenwerking wordt verbeterd en uw klant optimaal bedient.

Eenvoudig aanpasbare dashboards bieden real time rapportages en berekeningen voor het optimaliseren van prestaties.

Query builder

Query builder

De LogiMate Querybuilder biedt u de mogelijkheid om zelf rapportages, selecties en lijsten te genereren, bijvoorbeeld om uw klanten inzage te geven in relevante gegevens (selecties), of om uw medewerkers de dagelijkse gang van zaken - of juist bijzonderheden - te laten monitoren.

Om deze rapporten zelf te maken heeft u geen programmeerervaring nodig.

Sequential emailing

Sequential emailing

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om (semi-)automatisch e-mails (met daarin bijvoorbeeld een link naar een vragenlijst of met een nieuwsbrief als bijlage) te versturen naar uw klanten en relaties volgens een door u gedefinieerd schema. Ook kunt u automatische herinneringen laten versturen door het systeem volgens door u instelbare criteria.

Hiermee optimaliseert u uw communicatie richting uw klanten en relaties, en ontlast u uw eigen administratieve organisatie.

Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

E-learning

E-learning

Persoonlijke training van uw klanten, medewerkers relaties op het door hen gewenste moment en locatie ligt binnen handbereik met het LogiMate Systeem.

U kunt maatwerk e-learning modules ontwikkelen door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media. Dit zorgt voor een unieke ervaring binnen uw doelgroep en een kostenbesparing aan beide kanten.

Logiteam helpt u graag bij het ontwikkelen van uw e-learning modules.

Online agenda

Online agenda

Het LogiMate systeem biedt uw klanten de mogelijkheid om online afspraken in te plannen via uw website. U kunt uw agenda binnen het LogiMate Systeem ook integreren / synchroniseren met de elektronische agenda die u gewend bent. Het systeem kan automatisch vervolgafspraken voor u genereren als u dat zo instelt.

Met het actie-delegeer systeem binnen LogiMate kunt u uw afspraken heel gemakkelijk delegeren naar bijvoorbeeld een administratief medewerker die de afspraken verder inplant.

Gami- fication

Gamification

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om bedrijfsprocessen binnen uw organisatie in te richten als een spel en daarmee aantrekkelijker te maken voor uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van competitie elementen of een puntensysteem bij bijzondere teamprestaties.

Door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt om bedrijfsprocessen leuker te maken.

Logiteam helpt u graag bij het uitwerken van uw creatieve ideeën.

Facturatie / finance

Facturatie/finance

Met LogiMate software kunt u standaard facturen maken (templates). Op basis van in het systeem bekende gegevens (klantgegevens en verrichte diensten) is het heel gemakkelijk om snel een factuur op te stellen en deze naar uw klanten te versturen.

Openstaande facturen en betalingsachterstanden kunt u heel gemakkelijk in de gaten houden met de uitgebreide rapportage- en signaleringsfuncties die LogiMate u biedt.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Nieuws- brieven

Nieuwsbrieven

Met LogiMate software verstuurt u zeer gemakkelijk nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. U kunt zelf diverse lijsten aanmaken en beheren en hier óf handmatig, óf door middel van een upload contacten aan toevoegen.

Online betalen

Online betalen

LogiTeam software maakt het mogelijk om online betalingen van klanten te koppelen aan uw bankgegevens. Zo werkt LogiMate software bijvoorbeeld perfect met Rabo OmniKassa! Al uw betalingen worden automatisch verwerkt in onze facturatie module en online artikelen kunnen worden gekoppeld aan een betaalde dienst of product.

Kennis- bank