Meesterschilder

Deze website is in 2011 ontwikkeld om in eerste instantie cursusinformatie te geven voor tekencursussen te geven in het mooie en warme Griekenland: de online brochure.

Het Nieuwe werken: tekenles online!

Logiteam heeft meegedacht met de klant om buiten de vakantieperioden naast de cursusinformatie, ook tekenlessen online te geven door inzet van interactieve media zoals de videoinstructies en videoconferentie. Hierbij kan ook individueel op afstand les gegeven worden.

De inzet van de website als middel om op afstand advies en les te geven en het brengen van de tekenlessen. Laagdrempelig en voordelig bij u thuis, waar u ook woont.

Onder deskundige begeleiding leert meesterschilder John iedereen, jong of oud, de fijne kneepjes van het vak. Zijn vakmanschap staat hiervoor garant. 

Bekijk ons resultaat op: www.meesterschilder-online.nl.

Inter- nationaal

Internationaal

LogiMate software wordt door bedrijven wereldwijd ingezet voor sales activiteiten.

U bent niet gebonden aan 1 of 2 talen binnen het systeem. Het systeem is beschikbaar in ruim 50 talen waaronder Engels, Spaans, Portugees, Chinees, Duits, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Russisch, Arabisch, Turks, en Indonesisch.

Hierdoor kunt uw sales activiteiten moeiteloos uitbreiden naar buitenlandse markten, waarbij het systeem zich (desgewenst) aanpast aan de lokale voertaal. Logimate software kent geen grenzen.

Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

E-learning

E-learning

Persoonlijke training van uw klanten, medewerkers relaties op het door hen gewenste moment en locatie ligt binnen handbereik met het LogiMate Systeem.

U kunt maatwerk e-learning modules ontwikkelen door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media. Dit zorgt voor een unieke ervaring binnen uw doelgroep en een kostenbesparing aan beide kanten.

Logiteam helpt u graag bij het ontwikkelen van uw e-learning modules.

Facturatie / finance

Facturatie/finance

Met LogiMate software kunt u standaard facturen maken (templates). Op basis van in het systeem bekende gegevens (klantgegevens en verrichte diensten) is het heel gemakkelijk om snel een factuur op te stellen en deze naar uw klanten te versturen.

Openstaande facturen en betalingsachterstanden kunt u heel gemakkelijk in de gaten houden met de uitgebreide rapportage- en signaleringsfuncties die LogiMate u biedt.