Empowernow

De eisen van de website van de directie van Empowernow waren in 2011 helder geformuleerd :

  • website moet lokatieonafhanklijk onderhouden kunnen worden. dus webbased CMS
  • een geintegreerde toegang voor een klantendatabase en de email
  • er moeten blogs, nieuwspagina's toegevoegd en bijgehouden worden, die voor actuele dynamische content  kunenn zorgen
  • interesseformulieren moeten kunnen worden ingevuld
  • multimedia opties zoals videostreaming en aanmeld en invulformulieren moeten standaard in het CMS toegevoegd en aagepast kunnen worden
  • de twitteraccount moet op de website zichtbaar zijn met de laatste tweets

Al dit bovenstaande zijn eigenlijk standaard zaken die middels het Logimate CMS gerealiseerd kunnen worden: om in de worden van onze klant te spreken : 'Empower' onze klanten middels de juiste ondersteuning te bieden!

Bekijk deze website op: www.empowernow.nl.

CMS
Sequential emailing

Sequential emailing

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om (semi-)automatisch e-mails (met daarin bijvoorbeeld een link naar een vragenlijst of met een nieuwsbrief als bijlage) te versturen naar uw klanten en relaties volgens een door u gedefinieerd schema. Ook kunt u automatische herinneringen laten versturen door het systeem volgens door u instelbare criteria.

Hiermee optimaliseert u uw communicatie richting uw klanten en relaties, en ontlast u uw eigen administratieve organisatie.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.