ESP

esp

Epigenetic Scan Profiler ofwel ESP is eengezondheidstest welke beschikt over een uizonderlijk vermogen om ziektes te herstellen indien aan welbepaalde voorwoorden wordt voldaan.

Het ESP- gezondheidsconcept werd ontwikkeld door Dr. Annik Mollen. In haar ontwikkelingen baseert zij zich steeds op de laatste wetenschappelijke inzichten en innovatieve diagnostische methoden.

LogiMate heeft de website voor ESP gerealiseerd en het resultaat vindt u hier: www.espscan.com

Tevens is in de website een bestelformulier toegevoegd. Geplaatste bestellingen worden opgeslagen en verwerkt in een database.

Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

Facturatie / finance

Facturatie/finance

Met LogiMate software kunt u standaard facturen maken (templates). Op basis van in het systeem bekende gegevens (klantgegevens en verrichte diensten) is het heel gemakkelijk om snel een factuur op te stellen en deze naar uw klanten te versturen.

Openstaande facturen en betalingsachterstanden kunt u heel gemakkelijk in de gaten houden met de uitgebreide rapportage- en signaleringsfuncties die LogiMate u biedt.