Famrisc

Famrisc is een onderszoeksproject onderleiding van Dr. M.M.A. Tilanus-Linthorst en Drs.S. Saadatmand van het Erasmus MC.

Naar aanleiding van de goede ervaringen met het NELSON project en UKLS longkankeronderzoek te Liverpool van de implementatie van de webbased en beveiligde onlinedatabaseengine van de Logimatesoftware, heeft Logiteam ook hier de verwerking van onderzoeksgegevens helpen automatiseren.

Zeker in dergelijke uitgebreide en langlopende onderzoeken zijn de betrouwbaarheid van de data, de verificatie van alle mutaties en de geminimaliseerde handling (kosten!) zeer belangrijke criteria.

De deskundige onderzoekers worden hierbij technisch ondersteund in oplossingen door Logiteam.

Bekijk de website op: www.famrisc.nl.

Vragen- lijsten

Vragenlijsten

Binnen het LogiMate systeem kunt u elk formulier gebruiken als een vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u publiceren op uw website en op het dashboard voor uw medewerkers. Tevens is het mogelijk om uw klanten en relaties op door u vastgestelde momenten automatisch e-mails te versturen waarin een link staat naar een vragenlijst.

De vragenlijsten zijn in te vullen met elk type device (PC, tablet, smartphone), en kunnen gebruikt worden voor het verkrijgen van klantinformatie. Uw website kan daarmee een portal voor uw back office zijn.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.