Kankeractueel

ss-kanker-actueel

De website www.kanker-actueel.nl kenmerkt deze site zich door heel veel informatie met nieuws en achtergronden over de verschillende vormen en ook behandelingen en ervaringen van patienten, geheel  gehost en onderhouden m.b.v. Logimate CMS. 

Vanuit een historisch gegroeid contact, is Logiteam al enige jaren sponsor van deze uitgbereide en informatieve website.

In tegenstelling tot de meeste websites voor commerciele bedrijven, met relatief weinig pagina's, wen weinig onderhoud, heeft deze website duizenden artikelen en links, waar heel gedreven elke dag nieuwe inhoud wordt bijgeplaatst. Hierbij de vindbaarheid van de artikelen en informatie erg belangrijk.

Tevens zijn zaken als donaties, affliationmogelijkheden voor bv. boekaankopen en verdiensten door Adwords wezenlijk belangrijk voor de inkomstenstroom, naast benodigde sponsorbijdragen.

Inmiddels al een bezoekersaantal van ca 6000 bezoekers per dag, wat aangeeft over hoe wezenlijk de inhoud is die aangeboden wordt en iets zegt over de vindbaarheid van de informatie!

Bekijk de website op: www.kanker-actueel.nl.

CMS
Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Nieuws- brieven

Nieuwsbrieven

Met LogiMate software verstuurt u zeer gemakkelijk nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. U kunt zelf diverse lijsten aanmaken en beheren en hier óf handmatig, óf door middel van een upload contacten aan toevoegen.

Online betalen

Online betalen

LogiTeam software maakt het mogelijk om online betalingen van klanten te koppelen aan uw bankgegevens. Zo werkt LogiMate software bijvoorbeeld perfect met Rabo OmniKassa! Al uw betalingen worden automatisch verwerkt in onze facturatie module en online artikelen kunnen worden gekoppeld aan een betaalde dienst of product.