Limitense

De website van LimiTense is een mooi en persoonlijk ontwerp van Olaf de Baar (Zefanja.com) juist door de zwart-wit uitvoering en in alle eenvoud. In eerste instantie ontworpen in Flash en daarna omgezet in html, maar het was niet zo onderhoudsvriendelijk en niet geschikt voor de resolutie van de huidige beeldschermen.

Toen ik Ton de Jongh ontmoet had en iets meer begreep van hoe krachtig zijn systeem was, wilde ik mijn nieuwe website naar het Logiteam-systeem overzetten, inclusief met de databasenoglijkheden en mail geintegreerd en vele andere interactieve mogelijkheden.

Het onderhoud en aanpassen van de teksten gaat heel efficient en ook de online database inclusief correspondentie (mail, brieven) verzenden en bijhouden locatie ongebonden, past prima in de wens van het nieuwe werken. In combinatie met het integreren van de videochat applicatie I-coaching en blogs en het eenvoudig aanmaken van nieuwe pagina's voor cursussen en trainingen, is dit een ideaal systeem voor kleine en middelgrote trainings- & adviesbureaus. 

Bekijk de website op: www.limitense.eu.

CMS
Website
Sequential emailing

Sequential emailing

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om (semi-)automatisch e-mails (met daarin bijvoorbeeld een link naar een vragenlijst of met een nieuwsbrief als bijlage) te versturen naar uw klanten en relaties volgens een door u gedefinieerd schema. Ook kunt u automatische herinneringen laten versturen door het systeem volgens door u instelbare criteria.

Hiermee optimaliseert u uw communicatie richting uw klanten en relaties, en ontlast u uw eigen administratieve organisatie.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Nieuws- brieven

Nieuwsbrieven

Met LogiMate software verstuurt u zeer gemakkelijk nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. U kunt zelf diverse lijsten aanmaken en beheren en hier óf handmatig, óf door middel van een upload contacten aan toevoegen.