LogiMate

LogiTeam is een Nederlandse software producent, gespecialiseerd in standaard en maatwerk oplossingen voor Business Development en Customer Relationship Management (CRM).

Hierbij ligt onze focus op de grootzakelijke en MKB markt. LogiTeam stelt uw onderneming in staat haar volledig potentieel te vervullen door ondersteuning en optimalisatie van de kernactiviteiten.

Met het LogiMate business development systeem worden dagelijkse activiteiten ondersteunt en data verwerkt tot richtinggevende informatie en strategische inzichten, waarmee u uw commerciële slagkracht vergroot.

Kennis delen

Kennis delen

Het dashboard binnen LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie op individueel of op groepsniveau te verspreiden binnen uw organisatie, zoals nieuwsbrieven, belangrijke orders, klanten updates. Wanneer medewerkers ingelogd zijn kunnen zij elkaar allerlei berichten sturen en acties delegeren.

Responsive website

Responsive website

Met LogiMate software is uw website volledig responsive. Dit houdt in dat uw website op elk type device (pc, laptop en smartphone) gewoon beschikbaar is, zonder dat er apps hoeven te worden geïnstalleerd. Dankzij geavanceerde technologie zal de lay-out automatisch aangepast worden aan de schermgrootte van het toestel waarmee uw site wordt bezocht. U hoeft daar geen rekening mee te houden bij het design van uw website

Hierdoor is uw site altijd en overal even goed toegankelijk.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Smartpage technology

Smartpage technology

Het LogiMate systeem maakt het mogelijk om de data te tonen welke daadwerkelijk belangrijk is. Zo worden er geen lege velden getoond en worden bijvoorbeeld alleen openstaande facturen op uw dashboard weergegeven. Zo behoudt u een duidelijk overzicht en houdt u alle informatie actueel.

LogiMate kan voor iedereen een perfecte pagina weergave creëren.