Vragen- lijsten

Vragenlijsten

Binnen het LogiMate systeem kunt u elk formulier gebruiken als een vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u publiceren op uw website en op het dashboard voor uw medewerkers. Tevens is het mogelijk om uw klanten en relaties op door u vastgestelde momenten automatisch e-mails te versturen waarin een link staat naar een vragenlijst.

De vragenlijsten zijn in te vullen met elk type device (PC, tablet, smartphone), en kunnen gebruikt worden voor het verkrijgen van klantinformatie. Uw website kan daarmee een portal voor uw back office zijn.

Privacy Policy
Persoon- lijk dash- board

Persoonlijk dashboard

  • persoonlijk instelbaar
  • in één oogopslag alle essentiële informatie
  • snel en intuïtief inzien en bewerken
  • navigeren binnen 1-2 muisklikken
Mobiel

Mobiel

Doordat LogiMate software zich aanpast aan elk type device (smartphone, tablet, laptop en PC), zijn uw medewerkers altijd en overal in staat hun activiteiten te continueren. Zo blijven uw  medewerkers altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken, en kunnen zij nieuwe informatie delen met hun collega’s waardoor uw klanten en relaties optimaal bediend worden.

Contact
Responsive website

Responsive website

Met LogiMate software is uw website volledig responsive. Dit houdt in dat uw website op elk type device (pc, laptop en smartphone) gewoon beschikbaar is, zonder dat er apps hoeven te worden geïnstalleerd. Dankzij geavanceerde technologie zal de lay-out automatisch aangepast worden aan de schermgrootte van het toestel waarmee uw site wordt bezocht. U hoeft daar geen rekening mee te houden bij het design van uw website

Hierdoor is uw site altijd en overal even goed toegankelijk.

Online communi- catie

Online communicatie

LogiTeam is een Nederlandse software producent, gespecialiseerd in standaard en maatwerk oplossingen voor Business Development en Customer Relationship Management (CRM). Hierbij ligt onze focus op de grootzakelijke en MKB markt.

LogiTeam stelt uw onderneming in staat haar volledig potentieel te vervullen door ondersteuning en optimalisatie van de kernactiviteiten.

Met het LogiMate business development systeem worden dagelijkse activiteiten ondersteunt en data verwerkt tot richtinggevende informatie en strategische inzichten, waarmee u uw commerciële slagkracht vergroot.

Sequential emailing

Sequential emailing

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om (semi-)automatisch e-mails (met daarin bijvoorbeeld een link naar een vragenlijst of met een nieuwsbrief als bijlage) te versturen naar uw klanten en relaties volgens een door u gedefinieerd schema. Ook kunt u automatische herinneringen laten versturen door het systeem volgens door u instelbare criteria.

Hiermee optimaliseert u uw communicatie richting uw klanten en relaties, en ontlast u uw eigen administratieve organisatie.

Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

E-learning

E-learning

Persoonlijke training van uw klanten, medewerkers relaties op het door hen gewenste moment en locatie ligt binnen handbereik met het LogiMate Systeem.

U kunt maatwerk e-learning modules ontwikkelen door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media. Dit zorgt voor een unieke ervaring binnen uw doelgroep en een kostenbesparing aan beide kanten.

Logiteam helpt u graag bij het ontwikkelen van uw e-learning modules.

Online agenda

Online agenda

Het LogiMate systeem biedt uw klanten de mogelijkheid om online afspraken in te plannen via uw website. U kunt uw agenda binnen het LogiMate Systeem ook integreren / synchroniseren met de elektronische agenda die u gewend bent. Het systeem kan automatisch vervolgafspraken voor u genereren als u dat zo instelt.

Met het actie-delegeer systeem binnen LogiMate kunt u uw afspraken heel gemakkelijk delegeren naar bijvoorbeeld een administratief medewerker die de afspraken verder inplant.

Skype integratie

Skype integratie

Binnen het LogiMate systeem is het mogelijk om rechtsreeks een Skype verbinding aan te gaan met uw klanten of medewerkers. Dit kan een handige optie zijn bij het inrichten van uw Helpdesk of bijdragen aan het optimaliseren van uw interne overlegstructuur of uw e-learning/training module.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Nieuws- brieven

Nieuwsbrieven

Met LogiMate software verstuurt u zeer gemakkelijk nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. U kunt zelf diverse lijsten aanmaken en beheren en hier óf handmatig, óf door middel van een upload contacten aan toevoegen.

Voor wie werken wij?
Portals

Portals

Via uw website kunnen uw klanten inloggen en zodoende via deze portal toegang krijgen tot de eigen klantgegevens met de mogelijkheid deze te wijzigen. Dit verlaagt de administratieve last binnen uw organisatie.

Ook kunt u de portal gebruiken om uw klanten gerichte informatie aan te bieden, documenten te laten uploaden, of te laten participeren in een blog.