Powerspex

Vanaf 2009 realiseerde Powerspex dat hun html website niet meer van deze tijd was. Los van het feit dat het onderhoud niet eenvoudig was en altjid moest worden uitbesteed, was de website ook niet goed vindbaar.

Powerspex wilde als modern en geavanceerd bedrijf, ook een passende site die dit uitstraalde en die door eigen medewerkers eenvoudig te onderhouden is.

Belangrijke wensen waren de integratie van interactieve media, zoals een informatieve video, een blog als dynamic pages en display van sociale media zoals Twitter.

Daarnaast wilde men in de toekomst ook gebruik kunnen maken van andere geavanceerde technieken zoals document beheer voor projecten bij opdrachtgevers, online agendabeheer en mogelijk ook videogesprekken met collega's en opdrachtgever op lokatie.

In juni 2011 is dit gerealiseerd door Logiteam in samenwerking met De Link Reclamebureau die het ontwerp heeft gerealiseerd. 

Bekijk onze website op: www.powerspex.nl.

Inter- nationaal

Internationaal

LogiMate software wordt door bedrijven wereldwijd ingezet voor sales activiteiten.

U bent niet gebonden aan 1 of 2 talen binnen het systeem. Het systeem is beschikbaar in ruim 50 talen waaronder Engels, Spaans, Portugees, Chinees, Duits, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Russisch, Arabisch, Turks, en Indonesisch.

Hierdoor kunt uw sales activiteiten moeiteloos uitbreiden naar buitenlandse markten, waarbij het systeem zich (desgewenst) aanpast aan de lokale voertaal. Logimate software kent geen grenzen.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.