Sportnaarsucces

De website Sport naar succes is naar de ideeën van Han de Regt van het gelijknamige traininsbureau Sport naar Succes ontwikkeld, in nauwe samenwerking met Ton de Jongh van Logiteam.

Doel van de website : succesvolle organisaties begeleiden naar succesvollere bedrijfsvoering in de 21e eeuw. 

Belangrijke criteria van deze website is dat elke organisatie voor zowel de opdrachtgevers, trainers, coaches en de deelnemers onder een eigen afgeschermde omgeving (eigen login) hun inbreng, persoonlijke en gemeenschappelijk doelen en hun vorderingen mb.t. tot persoonlijke doelstellingen kunenn bijhouden en ook kunnen delen met elkaar.

Hierbij zijn dynamische pagina's aan te maken en ook met een visuele en toepasselijke grafische interface ook mooi in beeld gebracht.

De grote functionaliteit van het Logimate CMS wordt in deze werkomgeving goed benut en zichtbaar!

Bekijk de website op: www.sportnaarsucces.nl.

Vragen- lijsten

Vragenlijsten

Binnen het LogiMate systeem kunt u elk formulier gebruiken als een vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u publiceren op uw website en op het dashboard voor uw medewerkers. Tevens is het mogelijk om uw klanten en relaties op door u vastgestelde momenten automatisch e-mails te versturen waarin een link staat naar een vragenlijst.

De vragenlijsten zijn in te vullen met elk type device (PC, tablet, smartphone), en kunnen gebruikt worden voor het verkrijgen van klantinformatie. Uw website kan daarmee een portal voor uw back office zijn.

CMS
Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Nieuws- brieven

Nieuwsbrieven

Met LogiMate software verstuurt u zeer gemakkelijk nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl. U kunt zelf diverse lijsten aanmaken en beheren en hier óf handmatig, óf door middel van een upload contacten aan toevoegen.