Inter- nationaal

Internationaal

LogiMate software wordt door bedrijven wereldwijd ingezet voor sales activiteiten.

U bent niet gebonden aan 1 of 2 talen binnen het systeem. Het systeem is beschikbaar in ruim 50 talen waaronder Engels, Spaans, Portugees, Chinees, Duits, Frans, Hindi, Italiaans, Japans, Russisch, Arabisch, Turks, en Indonesisch.

Hierdoor kunt uw sales activiteiten moeiteloos uitbreiden naar buitenlandse markten, waarbij het systeem zich (desgewenst) aanpast aan de lokale voertaal. Logimate software kent geen grenzen.

The Mirror The Map

mirror

The Mirror The Map is een advies- & realisatie-bureau gespecialiseerd in Sustainable Business Development. Zij bieden hun klanten reflectie en richting. Het is hun missie u te begeleiden naar een staat van Duurzame Waarde Creatie.

LogiMate heeft de website van The Mirror the Map gerealiseerd. Het resultaat vind u hier: www.themirror.nl

Online agenda

Online agenda

Het LogiMate systeem biedt uw klanten de mogelijkheid om online afspraken in te plannen via uw website. U kunt uw agenda binnen het LogiMate Systeem ook integreren / synchroniseren met de elektronische agenda die u gewend bent. Het systeem kan automatisch vervolgafspraken voor u genereren als u dat zo instelt.

Met het actie-delegeer systeem binnen LogiMate kunt u uw afspraken heel gemakkelijk delegeren naar bijvoorbeeld een administratief medewerker die de afspraken verder inplant.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.