Vragen- lijsten

Vragenlijsten

Binnen het LogiMate systeem kunt u elk formulier gebruiken als een vragenlijst. Deze vragenlijst kunt u publiceren op uw website en op het dashboard voor uw medewerkers. Tevens is het mogelijk om uw klanten en relaties op door u vastgestelde momenten automatisch e-mails te versturen waarin een link staat naar een vragenlijst.

De vragenlijsten zijn in te vullen met elk type device (PC, tablet, smartphone), en kunnen gebruikt worden voor het verkrijgen van klantinformatie. Uw website kan daarmee een portal voor uw back office zijn.

Privacy Policy
Helpdesk

Helpdesk

U krijgt op uw website de beschikking over een door uzelf instelbare Helpdesk om de communicatie met uw klanten te optimaliseren.

Alle communicatie tussen u en uw klanten wordt hiermee automatisch gedocumenteerd in het systeem, en gaat niet verloren. Binnen het systeem kunt u berichten die in de Helpdesk terecht komen heel gemakkelijk delegeren naar een collega, bijvoorbeeld om een actie uit te voeren of een reactie te geven aan de klant.

Ook kunt u instellen dat nieuwe berichten die in de Helpdesk terecht komen automatisch worden doorgestuurd naar een e-mail adres, of dat er een SMS-melding verstuurd wordt bij urgente meldingen. Dit is allemaal volledig door u zelf instelbaar. Doordat alle communicatie transparant gedocumenteerd wordt binnen het systeem is het altijd duidelijk wat de status is van een Helpdesk item.

CMS
Website

WEBSITE

Zelf doen? Samen doen? Uitbesteden?

Met het LogiMate Content Management Systeem (CMS) kunnen wij al uw website wensen vervullen.

Uw bestaande website upgraden of een volledig nieuwe website?

Wij bieden grafische ondersteuning, responsive websites met additionele functionaliteiten, search engine optimization (SEO), en integratie met uw back-office.

Contact
Responsive website

Responsive website

Met LogiMate software is uw website volledig responsive. Dit houdt in dat uw website op elk type device (pc, laptop en smartphone) gewoon beschikbaar is, zonder dat er apps hoeven te worden geïnstalleerd. Dankzij geavanceerde technologie zal de lay-out automatisch aangepast worden aan de schermgrootte van het toestel waarmee uw site wordt bezocht. U hoeft daar geen rekening mee te houden bij het design van uw website

Hierdoor is uw site altijd en overal even goed toegankelijk.

Online verkoop / webshop

Online verkoop/webshop

Met het LogiMate systeem kunt u uw producten of diensten via het internet aanbieden. Uw klanten kunnen een bestelling plaatsen en online betalen. U kunt uw product- en prijsinformatie zelf beheren via het Content Management Systeem (CMS).

Daarnaast heeft u de keuze om uw webshop openbaar te maken of voor een (specifieke) ledengroep (via login).

E-learning

E-learning

Persoonlijke training van uw klanten, medewerkers relaties op het door hen gewenste moment en locatie ligt binnen handbereik met het LogiMate Systeem.

U kunt maatwerk e-learning modules ontwikkelen door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media. Dit zorgt voor een unieke ervaring binnen uw doelgroep en een kostenbesparing aan beide kanten.

Logiteam helpt u graag bij het ontwikkelen van uw e-learning modules.

Online agenda

Online agenda

Het LogiMate systeem biedt uw klanten de mogelijkheid om online afspraken in te plannen via uw website. U kunt uw agenda binnen het LogiMate Systeem ook integreren / synchroniseren met de elektronische agenda die u gewend bent. Het systeem kan automatisch vervolgafspraken voor u genereren als u dat zo instelt.

Met het actie-delegeer systeem binnen LogiMate kunt u uw afspraken heel gemakkelijk delegeren naar bijvoorbeeld een administratief medewerker die de afspraken verder inplant.

Gami- fication

Gamification

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om bedrijfsprocessen binnen uw organisatie in te richten als een spel en daarmee aantrekkelijker te maken voor uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van competitie elementen of een puntensysteem bij bijzondere teamprestaties.

Door het aanbieden van verschillende typen content (tekst, audio- en videomateriaal) in combinatie met online vragenlijsten en verschillende media zijn de mogelijkheden in principe onbeperkt om bedrijfsprocessen leuker te maken.

Logiteam helpt u graag bij het uitwerken van uw creatieve ideeën.

Skype integratie

Skype integratie

Binnen het LogiMate systeem is het mogelijk om rechtsreeks een Skype verbinding aan te gaan met uw klanten of medewerkers. Dit kan een handige optie zijn bij het inrichten van uw Helpdesk of bijdragen aan het optimaliseren van uw interne overlegstructuur of uw e-learning/training module.

Member login

Member login

LogiMate software biedt u de mogelijkheid om informatie via uw website te delen met de hele wereld, maar ook om informatie specifiek beschikbaar te stellen op individueel of op groepsniveau. Dat laatste doet u door bezoekers van uw website specifieke toegang te geven door middel van een unieke login, op basis van een gebruikersnaam plus wachtwoord.

U kunt verschillende niveau’s van toegang toekennen aan gebruikers en gebruikersgroepen. Desgewenst kunnen specifieke gebruikersgroepen bijvoorbeeld ook zelf content of berichten plaatsen op uw website. U kunt dit zelf heel gemakkelijk instellen.

Blog

Blog

Een blog biedt u veel voordelen en kan gemakkelijk geïntegreerd worden in de LogiMate systemen. Zo kunt u de bezoekers van uw website up-to-date informatie aanbieden, houdt u uw site levendig en zorgt een uitgebreide blog voor een betere online vindbaarheid.

De blog kan volledig in de stijl van de website opgebouwd worden. Daarnaast is het zeer eenvoudig om nieuwe blogs te plaatsen of eerdere blogs te bewerken.

Smartpage technology

Smartpage technology

Het LogiMate systeem maakt het mogelijk om de data te tonen welke daadwerkelijk belangrijk is. Zo worden er geen lege velden getoond en worden bijvoorbeeld alleen openstaande facturen op uw dashboard weergegeven. Zo behoudt u een duidelijk overzicht en houdt u alle informatie actueel.

LogiMate kan voor iedereen een perfecte pagina weergave creëren.

Online betalen

Online betalen

LogiTeam software maakt het mogelijk om online betalingen van klanten te koppelen aan uw bankgegevens. Zo werkt LogiMate software bijvoorbeeld perfect met Rabo OmniKassa! Al uw betalingen worden automatisch verwerkt in onze facturatie module en online artikelen kunnen worden gekoppeld aan een betaalde dienst of product.

Voor wie werken wij?
Portals

Portals

Via uw website kunnen uw klanten inloggen en zodoende via deze portal toegang krijgen tot de eigen klantgegevens met de mogelijkheid deze te wijzigen. Dit verlaagt de administratieve last binnen uw organisatie.

Ook kunt u de portal gebruiken om uw klanten gerichte informatie aan te bieden, documenten te laten uploaden, of te laten participeren in een blog.

Kennis- bank
Grafische onder- steuning

Grafische ondersteuning

LogiTeam beschikt over een enthousiast team van grafisch ontwerpers en website designers die graag uw specifieke wensen omzetten naar kant-en-klare oplossingen, precies zoals u dat wilt. Met LogiMate software beschikt u over de mogelijkheid om zelf een website te maken, volledig in de stijl die u zelf wilt, dus ook in uw eigen huisstijl.

U kunt uw website ook geheel door LogiTeam laten bouwen wanneer u dat liever wenst.