Over LogiMate

Kernwaarden

Authenticiteit, visionair, creativiteit, innovatie, perfectionisme, stabiliteit, partnership, vertrouwen.

Visie

Het creëren van het ultieme business systeem voor onze leden om hun potentieel te vervullen.

Purpose

Het is ons doel ondernemers in staat te stellen hun potentieel te vervullen.

Missie

LogiTeam tracht geselecteerde ondernemers te bereiken, dienen, en verbinden, door de collectieve inbreng te gebruiken ter verdere versterking van het ultieme business systeem, om haar leden in staat te stellen zich volledig te kunnen concentreren op hun core business.

Download teamviewer
Privacy Policy
Over Ton de Jongh

Over Ton de Jongh

Ons team bestaat inmiddels uit 9 mensen onder de inspirerende de bezielende leiding van Ton de Jongh.

Ton de Jongh is algemeen directeur en oprichter van het LogiTeam. Zelfstandig ondernemer sinds 1989. Zijn passie in zijn werk is het elimineren van overbodige handelingen door effectief automatiseren en het uitdenken en realiseren van systemen voor de optimale workflow. 

 

Contact
Wie zijn wij?

Wie wij zijn

LogiTeam is een Nederlandse software producent die sinds 1999 succesvol actief is op de grootzakelijke en MKB markt. Onder leiding van Ton de Jongh, algemeen directeur, is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen IT-organisatie met referenten zoals Interflon, Erasmus MC, TNO en de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg.

Wij willen ondernemingen in staat stellen hun volledige potentieel te vervullen door het ondersteunen en optimaliseren van de kernactiviteiten. Uw persoonlijke wensen zijn daarbij leidend en alles is mogelijk!